Sven-E | Nytt om Hälsa

SOMMARTID ÄR BARFOTATID – och en tid då man helst av allt vill slippa irriterande och vanprydande vårtor.

Nu är det dock enklare än någonsin att bli vårtfri – utan risk för besvärliga infektioner, fula ärr eller besvärande smärta!

MED DET NYA vårtmedlet Vårtfri PEN kan du snabbt och enkelt bli kvitt vårtplågan. Det räcker med några sekunders behandling per vecka – så är vårtorna snart ett minne blott.

VårtFri PEN innehåller myrsyra, ett effektivt, säkert och väl beprövat medel mot vårtor i en ny modern beredning som gör vårtbehandlingen enklare än någonsin. Och med dokumenterad effekt!

3 Vårtor reservbild

 

Foto: Shutterstock

KLINISKA STUDIER visar att behandling med myrsyra, som är den aktiva substansen i VårtFri PEN, gör att 9 av tio blir helt fria från sina besvär efter 12 behandlingar. För de flesta försvinner dock vårtorna redan efter 1-5 veckor, enligt studierna.

VårtFri PEN är inte bara effektiv utan också unikt enkel att hantera. Du håller bara den ergonomiska utformade pennan mot vårtan i några sekunder, så gör myrsyran resten. Enklare än så kan vårtbehandling inte bli!

EN FÖRDEL med Vårtfri PEN är också att den kan användas av gravida, ammande kvinnor och diabetiker utan risk. Behandlingen är så skonsam att VårtFri PEN även kan användas påtunn och känslig hud, som på ovansidan handen ellerhos barn under 4 år efter läkarkonsultation.

Vårtfri PEN finns att köpa på apotek, i hälsofackhandeln och hos din fotterapeut.

3 VårtFri Pen detaljbild (komplementbild)